Dagmar Palijama

Doneer nu
Ik collecteer omdat

Ik collecteer omdat, ik vind dat er meer aandacht moet zijn voor vergeten kinderen. Ik spreek vanuit mijn eigen ervaring, dat het ontsnappen aan een onveilige omgeving erg lastig is als kind zijnde. Door initiatieven als dit hoop ik dat kinderen zich meer gezien gaan voelen. Het gevoel dat ik vroeger heb gehad als kind, gun ik niemand toe. Als kind belandt je in een situatie waarin je geen invloed hebt, je bent afhankelijk. Daarom zijn, als je het mij vraagt, initiatieven als het vergeten kind erg belangrijk. Zij kunnen verschil maken in het leven van een kind.

Vergeten kinderen, zijn er niet om vergeten te worden! Ik hoop dan ook dat ik een steentje mag bijdragen aan de quote hierboven. Ik wil mensen in mijn omgeving erop attenteren dat initiatieven als deze erg belangrijk zijn, omdat zij een verschil kunnen maken in de levens van kinderen van onze samenleving. Investeren in kinderen doormiddel van een donatie en later een fijne middag voor kinderen of iets dergelijks, vind ik het mooiste dat er is. Een kind moet kind kunnen zijn, maar vooral zich veilig voelen. En als ik daar een handje bij kan helpen, dan doe ik dat met alle zorg en liefde die er in mij zit.

Laten we er alsjeblieft met elkaar voor zorgen dat we elkaar (blijven) informeren over signalen en mogelijkheden. Zodat we allemaal weten wat we eventueel kunnen doen, als we vermoedens hebben van een vergeten kind. Kleine vormen van aandacht kan al een verschil maken, daar ben ik door mijn eigen ervaring van overtuigd.

Ik doe mee, jij ook?

Mvg,
Dagmar

5 Donateurs
€ 40 Opgehaald
Stuur een Tikkie